Trening emocionalnih kompetencija menadžera – prijave u toku!

Termini održavanja treninga:

1.  Realističnost, (celovitost opažanja i doživljavanja) – “lepak psihe”, sposobnost da sebe, druge ljude, situaciju, sagleda u celini, sa dobrim i lošim aspektima, bez prenaglašavanja bilo pozitivne, bilo negativne komponente. Sposobnost da se “ne odlepi” pod snažnim emocijama.

2.  Odlučnost, – sposobnost zrelog donošenja odluka i jasna usmerenost ka realizaciji, opredeljenost i odgovornost – “usmerivač psihe”.

3. Stabilnost i postojanost-  „konstantnost doživljaja“- „stabilizator psihe“. Sposobnost da se bude istrajan, strpljiv, samostalan, povezan sa ciljem bez većih oscilacija u raspoloženju, motivaciji.

4. Razboritost i promišljenost (refleksivnost) –  “regulator i artikulator psihe”: sposobnost razumevanja sopstvenih i tuđih mentalno emocionalnih stanja, razmišljanje hladne glave

5. Torenacija na frustraciju (“Imunitet psihe”)   je sposobnost da podnesemo različite vrste frustracija, osujećenja naših potreba, koje život sa sobom nosi, a da se ne „pogubimo“, da ne „pucamo“ pri tome, ili ne bežimo od svih situacija u kojima bismo mogli da osetimo frustraciju.

6. Volja – “motor psihe” ,  sposobnost održavanja motivacije i energije potrebne za kontinuitet u ostvarivanju ciljeva.

7. Inicijativa – “pokretač psihe” , retka sposobnost, ali ključna za uspešne lidere i menadžere. Inicijativa je sposobnost da se otpočne, pokrene nešto samostalno, voljnost da se preuzme prvi korak, kao i odgovornost za to, da se istraje u otpočetoj aktivnosti.

 

Više o Emocionalnim kompetencijama menadžera možete pročitati ovde.

 

Trening:  Otvoren                                                                                 Kontakt za prijave:

Grupa: do 20 polaznika                                                                       www.oliexecutivecoaching.r

Trajanje:  8 dana / po 6 časova                                                        office@oliexecutivecoaching.rs

Cena:  800 EUR / 100 EUR dan                                                         tel.: +381 64  307  87 69